עיין במדריך עבור Zanussi ZWF71240W Lindo 100 כאן, בחינם. מדריך זה הוא תחת קטגוריה מכונות כביסה ודורג על ידי 89 אנשים עם ממוצע של 8.2. מדריך זה זמין בשפות הבאות: אנגלית. יש לך שאלה לגבי Zanussi ZWF71240W Lindo 100 או שאתה צריך עזרה? שאל את שאלתך כאן
המכונת כביסה Zanussi ZWF71240W Lindo 100 היא מכונת כביסה חזקה עם כושר כביסה של עד 7 ק"ג. היא מצוידת בטכנולוגיית החיטוי המתקדמת להסרת חיידקים ובזמן היסט, מה שמבטיח כי הבגדים שלכם יהיו נקיים וחייתיים יותר. המכונה כוללת תוכניות מגוונות לכביסה, כולל תוכניות חריטה, צ'ילו וכביסה מהירה במיוחד. יש למכונה דלת גדולה המעניקה גישה נוחה לפנים המכונה ולהפעלה נוחה. בנוסף, המכונה מיוצרת עם טכנולוגיית SensiCare המסייעת בהגנה על הבגדים ומפחיתה את הכיווץ שלהם. יש לה מנוע Inverter המסייע ביעילות וחסכון בחשמל ומתאים לשימוש בכל סוגי הבגדים, כולל כביסת צמר ובדים רכים. המכונה כוללת מסך LED מואר המציע שליטה בקלות ואפשרויות כביסה רבות. בסיכום, המכונת כביסה Zanussi ZWF71240W Lindo 100 היא מכונת כביסה איכותית ויעילה עם תוכניות מגוונות, טכנולוגיות חדשות ומנוע עוצמתי. היא מתאימה לשימוש בכל סוגי הבגדים ומציעה כביסה מקצועית ונקייה במיוחד.
| מותג | Zanussi |
| דגם | ZWF71240W Lindo 100 |
| מוצר | מכונת כביסה |
| שפה | אנגלית |
| סוג קובץ | מדריך למשתמש (PDF) |
לא מוצאים את התשובה לשאלתכם במדריך? ייתכן שתמצאו את התשובה לשאלתכם בשאלות הנפוצות בנושא Zanussi ZWF71240W Lindo 100 לְהַלָן.
תווית הכביסה של הבגד שלך מציגה את טמפרטורת הכביסה המומלצת.
אין צורך להשתמש בחומר נגד אבנית. ניתן למנוע משקעי אבנית על ידי הגבלת הכביסה בטמפרטורות גבוהות ושימוש בכמות חומרי הניקוי המומלצת לכל כביסה.
ניתן להימנע מריחות לא נעימים על ידי שטיפה מדי פעם בחום של 60 מעלות ושימוש בכמות חומרי הניקוי המומלצת לכל כביסה.
למרבה הצער, אין לנו את המדריך עבור Zanussi ZWF71240W Lindo 100 זמין ב עִברִית. מדריך זה זמין ב אנגלית.
האם השאלה שלך לא מופיעה? שאל את שאלתך כאן
אין תוצאות
זקוק לעזרה?
יש לכם שאלה לגבי Zanussi והתשובה לא במדריך?
שאלה ותשובה
מספר השאלות: 17נתתי למכונת הכביסה את האימפולס כדי שתתחיל לפעולה וקפיצה לי נורת החץ באדום והאור בראש החץ נדלק.
הודעה זו תורגמה אוטומטיתשלום, יש לי מכונת כביסה מדגם Zanussi ZWF71240W Lindo 100. בתוך התרומבה, כפי שתיארתם בסרטון, אין אף מסנן המכיל ארבעה יוצאים מן התרומבה של פלסטיק אפור, אף אחד מהם לא מכיל מכסה כחול עם מקופלת למעלה לשים דרכון ולפתוח את המכסה, כפי שהוסבר בסרטון שלכם. אני לא מבין איך אני לא מוצא את המסנן במכונת הכביסה הזו ואני חורט בזה הסנטימטר (40) האחרונים לימים, אני מסתפק, אנא הדף בבקשה ייתן לי לדעת היכן אפשר למצוא מסנן למעט בתוך התרומבה, משום שלא ניתן למצוא אותו במקום זה אני סיבבתי את המקופלות הקטנים הללו לימין וקדימה ואחורה והם לא התחמקו מתוך התרומבה המיוצקת בנירוסטה אנא תודה על תשובתכם בהקדם האפשרי.
יש לי את הדלת נעולה, אי אפשר לפתוח אותה והפאנל נראה טוב אבל המים לא נטענים. עזרה בבקשה.
מהו כביסה רגילה? האם כל הכביסות שבדקתי כל כך ארוכות? תודה
איפה נמצא המסנן במכונת הכביסה Zanussi Lindo 100 שצריך לנקות בתדירות?
הודעה זו תורגמה אוטומטיתזהוב מטה. האם יש סנן כפול ואיך מנקים אותם?
הודעה זו תורגמה אוטומטית